Hakkımızda

BAUGO, Bahçeşehir Üniversitesi bünyesinde hizmet veren bir kuruluştur. Eğitim alanında, içerik üretmede tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek uzman kadrosuyla 10 senedir hizmet vermektedir. Şu alanlarda hizmet vermekteyiz.

Üretmeyi
Seviyoruz

BAUGO olarak, eğitim teknolojileri alanında sahip olduğumuz bilgi ve tecrübemizi ulusal ve uluslararası arenada öncü ve lider firmaların tekno-pedagojik ve androgojik ihtiyaçlarına hızlı, etkin, ihtiyaca yönelik ve rafine çözümler ulaştırmak üzere çalışmalar yürütmekteyiz. Bu kapsamda dijital ve güncel içerik ve eğitim materyali geliştirmeye, yüz yüze eğitim faaliyetlerinin niteliğini arttırmak üzere sistemsel iyileştirme çalışmalarına ve araştırmalarına devam etmekteyiz.

• Dijital eğitim süreçlerinin tasarlanması

• Eğitsel Yazılım Geliştirme

• Senkron, Asenkron ve Hibrit Ders Tasarımı

• Yapay Zeka Teknolojileri ile İhtiyaç Belirleme

• Video Prodüksiyon Süreçleri; Pre-Prodüksiyon (Yapım öncesi), Prodüksiyon (Yapım) ve Post Prodüksiyon (Yapım Sonrası)

• Animasyon Filmi Hazırlama

BAUGO (BAU Global Online)

2008 yılında, Bahçeşehir Üniversitesi dijital dönüşümünü gerçekleştirmek misyonu ile yola çıkan BAUGO bugün BAU Global çatısı altında yer alan 4 kıta ve 7 üniversiteye eğitim teknolojileri ve dijital dönüşüm anlamında destek sağlamaktadır. Bu kapsamda BAU kalite standartları çerçevesinde ders tasarımlarında aktif bir rol üstlenen BAUGO, öğretim üyelerinin dijital yetkinliklerinin gelişimini destekleyecek kurum içi eğitimler de sunmaktadır. Bu süreçte elde ettiği deneyimi BAUGO, Türkiye Basketbol Federasyonu, Abdi İbrahim, Koton, QNB Finansbank, Nomea Aile ve e-bebek gibi sektörün lider kurumlarla yaptığı iş birliklerine de taşımaktadır.

Ayrıca BAUGO, 2020'li yılların eğitim trendlerinde öne çıkan Udemy ve BAU Open Learning platformlarında içerikleri ile yer almaktadır. Bu sayede ile kendi beşeri sermayesine yatırım yapmak isteyenleri yer-zaman kısıtlaması olmadan BAU kalite standartlarında güncel içerikler ulaştırılabilmektedir.

Ekibimiz

Ergün AKGÜN